IJSBLOKMACHINES

Ijs vervaardiging op zijn hoogtepunt…
Wij kunnen u met zekerheid zeggen dat onze ijsmachine de beste is op het gebied van bedrijfszekerheid, wilskracht, efficientie en kwaliteit. Iedere machine wordt grondig getest voor ze de fabriek verlaat. Onze Cubers passen het gebruik van HFC koelmiddel toe (zonder vervaldatum, volledig CFC vrij en een nul-ozon faktor. Onze machines zijn leiders op het gebied van efficientie. Onze ijsblokmachines gebruiken een minimaal aan water en elektriciteit voor de continue produktie van harde, klare ijsblokjes. De hoge kwaliteit van onze machines maken deze tot de meest betrouwbare voor dagelijks gebruik. Onze ijsblokmachines zijn te verkrijgen als losse toestellen of als inbouwmachines en dat in alle soorten en maten.

Wanneer bij de installatie vlotheid en soepelheid primeren dan bieden wij units die geen afvoer nodig hebben.

U verwacht een grote produktie, onze units voorzien u de optimale capaciteit per dag.

Indien U een minimaal gebruik van water voorop stelt, dan bieden wij u Cubers die speciaal ontworpen zijn voor een minimaal waterverbruik.

Indien U kristal heldere ijsblokjes prefereert dan bieden wij U onze CLR60 cuber die U met zijn hoogwaardige technologie voorziet van glasheldere ijsblokjes.

Onze Cubers zijn verkrijgbaat in alle afmetingen zodat wij zeker voldoen aan uw eisen.

Het totale gamma van automatische ijsblokjesmachines van Carotti is speciaal ontworpen voor het gebruik in bars en restaurants.
Door de compacte afmetingen bekomen we een eenvoudige plaatsing. Het inbouwen van het toestel is mogelijk gemaakt dankzij de modellen met watergekoelde condensor.
Het ontwerp, de robuustheid, de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen en het ijsproduktieproces zonder mechanisch bewegende onderdelen, maken de apparaten zeer betrouwbaar voor continu gebruik.
De capaciteiten gaan van 18 tot 90 kg. per dag. De ijsblokjes, met grote helderheid, hebben afgeronde hoeken en hebben een lange houdbaarheid.

Carotti ICE CRUSHER…

Een cocktail maken is één van de eenvoudigste zaken ter wereld. Eén van de belangrijkste ingrediënten van een cocktail is wel het ijs.

Carotti brengt daarom hun ICE CRUSH op de markt. Dit handige apparaat onderscheidt zich van de traditionele ijsschilfermachines door zijn gebruiksvriendelijkheid, zijn vervaardiging en zijn kostprijs.

De ICE CRUSH verbrijzelt uw ijsblokken en levert uw kwalitatieve ijsschilfers.

Technische Gegevens :

Afmetingen (mm) : 230x315x460

Voltage : 230/1/50hz

Watt : 250

U wilt specifieke informatie over ijsblokjesmachines? Die sturen we u graag toe!


West Ice Equipment
Veurneseweg 70
8900 Ieper - Belgium
Tel. +32 (0)57 20 23 12 / +32 (0)57 20 15 79 - Fax +32(0)57 21 86 14