IJSSCHILFERMACHINES
  
 

Onze machines worden vervaardigd voor dagelijks gebruik. Onze machines staan bekend voor hun simpel en precies gebruik. Efficient, economisch en duurzaam voor een brede waaier aan toepassingen.

De EF en EMF ijsschilfermachines produceren traag-smeltend kwaliteits ijs. Elk van onze ijsschilfermachines is gebouwd uit geteste onderdelen die heel wat kunnen verduren.  De EF serie produceert ijsvlokken, in een geÔsoleerde opslag en in een verscheidenheid van grootte en capaciteit. De 38 en 48 modellen bieden uw optioneel een koude plaat voor de verkoeling van drankjes. De EMF Serie produceert modulaire ijsschilfers dat kan gecombineerd worden met verschillende opslagvakken om aan uw eisen te voldoen.

Onze ijsschilfermachines worden gebruikt in de vleesverwerkende nijverheid, slachthuizen, vis industrie, supermarkten, laboratoriums, hospitalen, chemische industrie,...

Funk EasyClean

Besmet schilferijs?
Of het om deeg,vlees voor worst, om behandeling, transport en behoud van voedingswaren of voor decoratie in buffets gaat: zijn speciale eigenschappen maken schilferijs een belangrijk materiaal voor bakkerijen, beenhouwerijen, handelaars en restaurateurs. Strenge hygiŽnische eisen zijn vanzelfsprekend.

Uitelijk geven de ijsschilfers vaak de indruk van puur en wit te zijn: zonder regelmatige en grondige schoonmaak is de binnenkant van een ijsschilfermachine een speeltuin voor verborgen besmettingen van alle soort.

Het probleem: veel moeite, weinig effect!
De reden tot deze discrepantie: het mechanisch reinigen van een conventionele ijsschilfermachine bestaat vaak uit talrijke stappen.
Alhoewel dit een tijdsintensieve operatie is, is het resultaat meestal niet bevredigend: een grondige, effectieve schoonmaak van alle hygiŽnisch-gevoelige onderdelen is niet gegarandeerd.

De oplossing: een model voor hygiŽne!
Onze ijsschilfermachines werken met het gepatenteerde Funk EasyClean principe: dit innovatieve systeem zorgt u voor een optimale hygiŽne bij de ijsschilferproductie.


Het principe: hygiŽne in een handomdraai!
De hygiŽne-gevoelige waterbassin kan makkelijk verwijderd worden: dankzij het Funk EasyClean principe, is een Funk ijsmachine reinigen niet langer een probleem.
Alle componenten van deze machines zijn gemakkelijk bereikbaar, snel te reinigen, te herstellen of vervangen. U neemt een beslissend voordeel op concurrenten, spaart waardevolle tijd en kosten.

Uw voordelen
Ijsschilfermachines die met het innovatieve Funk EasyClean- principe werken, bieden u talrijke doorslaggevende voordelen:

  • Alle componenten van de machine zijn snel en gemakkelijk te bereiken
  • Het regelmatig reinigen van de ijsschilfermachine wordt kinderspel: U spaart moeite, tijd en kosten!
  • De zijnpanelen, kap en waterpan van elke machine zijn gemaakt uit hoogwaardig roestvrij staal en genieten zo doende een hoge corrosiebestendigheid. De verdampercilinder is met een aluminium mantel bekleed, maar kan ook met roestvrij staal worden bekleed op aanvraag.
  • U bereikt optimale hygiŽnische standaarden in uw productie

Alle componenten van deze machines zijn gemakkelijk bereikbaar, snel te reinigen, te herstellen of vervangen. U neemt een beslissend voordeel op concurrenten, spaart waardevolle tijd en kosten.

U wilt specifieke informatie over ijsschilfermachines? Die sturen we u graag toe!


West Ice Equipment
Veurneseweg 70
8900 Ieper - Belgium
Tel. +32 (0)57 20 23 12 / +32 (0)57 20 15 79 - Fax +32(0)57 21 86 14